Ambachtelijk vlees, vleeswaren en specialiteiten

Slagerij Van Alphen is van origine natuurlijk de ambachtelijke slager. De vakman die verstand heeft van topkwaliteit vlees, vleeswaren en vleesspecialiteiten. Ondanks dat ons assortiment veel breder en gevarieerder is geworden, blijven we in de basis natuurlijk nog altijd die ambachtelijke slager.

Dat betekent dat u bij ons altijd het beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Op de traditionele ambachtelijke wijze bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Kwaliteit als vanouds met de smaak van nu.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van het heerlijke gekruide gehakt, de ouderwets lekkere saucijzen, het malse biefstukje tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten. Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u graag tips voor de beste bereiding.

De vleeswaren komen uit onze moderne worstmakerij. Hierdoor zijn deze zelfgemaakte vleeswaren onderscheidend lekkerder en kunnen voor u op maat gesneden worden in de winkel. Laat u overtuigen en neem de “proef op de smaak” in de winkel!

Hieronder vindt u een selectie uit ons assortiment vleeswaren / broodbeleg:
Gebraden rosbief
Gekookte ham
Boerenham gerookt
Grillworst
Rundertong
Licht gezouten runderrookvlees
Zeeuws spek
Gegrilde kipfilet
Truffelsalami
Gebraden frikando
Krokant gebraden gehakt

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl