Huisgemaakte ambachtelijke salades

De salades van Slagerij Van Alphen zijn heerlijke huisgemaakte specialiteiten. Stuk voor stuk in eigen keuken bereid met de lekkerste ingrediënten en topproducten. Met recht ambachtelijke salades. Heerlijk bij de maaltijd, lekker op een toastje, maar ook handig als saladeschotel voor een feestje of wanneer u visite krijgt.

Een ruim assortiment ambachtelijke salades
Voor elke smaak hebben wij een heerlijke salade. Verse schepsalades voor op brood of een toastje. Onder andere onze filet American, onze heerlijke kip-kerriesalade enz. Maar ook onze maaltijdsalades. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verse huisgemaakte rundvleessalade, de scharrelsalade, pastasalade of de heerlijke kartoffelsalade. Wij hebben een ruime keuze in huis.

Rijk gegarneerde schotels
Heeft u een feestje of krijgt u visite, dan kunnen wij een saladeschotel op maat voor u maken. Exact zoals u dat wenst. Wij zorgen voor een complete saladeschotel, rijk gegarneerd met heerlijke verse producten. Natuurlijk kunnen wij ook het stokbrood, de sausjes en de kruidenboter leveren. Totaal ideaal!

Doordat verse ingrediënten steeds constanter te verkrijgen zijn door het hele jaar heen is het mogelijk om een “lekker” breed assortiment te voeren. Veel ideeën behoren inmiddels tot het vaste assortiment. Deze komen via kruidenfirma’s, kookboeken en ook op internet is veel te vinden.

Bestel hier onze producten online.

Of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 040-2061330.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl