Heeft u even geen zin om zelf te koken?

De kant-en-klare maaltijden en maaltijdcomponenten uit de keuken van Slagerij Van Alphen zijn ideaal wanneer u even geen tijd heeft om te koken. Alle maaltijden zijn betaalbaar voor een vaste lage prijs per portie. Wij wensen u smakelijk eten!

Huisgemaakte kwaliteit.
De maaltijden worden elke dag vers bereid in de keuken van de ambachtelijke specialist. Met uitsluitend verse ingrediënten. U zet dus gegarandeerd de lekkerste kwaliteit op tafel en dat proef je direct.

Lekker veel variatie
Het assortiment kant-en-klare maaltijden is gevarieerd. Volop variatie waarmee u eens iets anders op tafel zet. Door de zeer verantwoorde samenstelling en een seizoensgebonden assortiment is het makkelijk kiezen voor de meeste mensen. De traditionele pasta schotels worden afgewisseld door fantasierijke aardappel, groente en vlees schalen. er is altijd keuze uit diverse soorten!

Hieronder vindt u een selectie uit ons assortiment ovenschotels:
Lasagna
4 jaargetijdenschotel
Asperge beenhamschotel
Gegratineerde witlofschotel
Spinazieschotel
Rode koolschotel
Jachtschotel
Pastaschotels

Stooflapjes kant en klaar
Wanneer u voor gemak kiest, bieden wij u onze gebraden stooflapjes aan. Deze malse stooflapjes hoeft u alleen nog op te warmen in het vacuümzakje. 15 minuten in water wat van de kook af is. U kunt het vlees combineren met uw aardappels en groenten. Makkelijker kan toch niet?

Maaltijdencomponenten of helemaal compleet: u mag kiezen.
Wij bereiden dagelijks maaltijden. U kunt kiezen uit seizoensgebonden complete maaltijden maar ook componenten hiervan.

Hieronder vindt u een selectie uit ons assortiment maaltijden:
Kip stroganoff
Gehaktballetjes in pangangsaus
Stoofvlees
Goulash
Beenham honingmosterdsaus
Kalfsragout
Kip pilav

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl