Kookzakken

Bijna al onze keukenspecialiteiten (vlees in saus) kunnen wij voor u in een handige opwarmzak doen

Ideaal als u met meerder mensen bent op een feestje, weekendje weg of op vakantie.

Hoe werkt dit?
U hoeft alleen maar een pan met warm water aan de kook te laten komen. Hierna zet u het gas klein. Vervolgens doet u de gerechten in opwarmzak en de pan en laat deze gedurende 30 minuten rustig warm worden.

Hierna laat u het water uit de pan lopen. Dan knipt u de opwarmzak aan de bovenzijde open. Vervolgens kunt u de inhoud in een serveerschaal of rechaud schenken.


Wat zijn de voordelen van dit systeem?
Meerdere gerechten kunnen in een pan zonder dat er smaak overdracht plaats vindt. U heeft hierdoor meer gaspitten ter beschikking voor andere menu onderdelen. Uw gerecht heeft de juiste gaarheid (mits u de pan niet laat doorkoken, vandaar het klein zetten!)

Al deze gerechten zijn lekker op smaak. Het kan niet aanbranden. U hoeft er niet bij te blijven. Geen urenlange voorbereiding in de keuken.

Smakelijk eten!


Enkele warme hoofdgerechten:
Stoofvlees
Runderreepjes in pepersaus
Konijnebouten in saus
Macaroni
Bami
Spaghetti
Kipfilet stroganoffsaus
Beenham honingmosterdsaus
Varkenshaas champignonsaus
Kalfsragout
Gehaktballetjes in pangang/satesaus

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl